Μετασχηματισμός Ανθρώπινου Δυναμικού

eMTHumanResource Transformation

Ο Ψηφιακός Μετασχηματισμός κάθε επιχείρησης, οργανισμού και κράτους, βασίζεται στον ανθρώπινο παράγοντα, από την στιγμή της λήψης της απόφασης έως την εκτέλεση των διαδικασιών που με την σειρά τους προσαρμόζονται ώστε να υιοθετήσουν την τεχνολογία και να επιτύχουν τους εκάστοτε επιχειρησιακούς στόχους.

Στο eMT cluster δίνεται μεγάλη έμφαση στον ανθρώπινο παράγοντα και οι Τεχνολογίες Πληροφορικής που επιστρατεύονται αφορούν σε εκπαιδευτικό λογισμικό, συστήματα πολυμέσων, συστήματα ιδεατής και επαυξημένης πραγματικότητας, συστήματα UI/UX με κατεύθυνση την υλοποίηση καινοτομικών προσεγγίσεων στα εξής:

  1. Σύστημα πολυτροπικού και υβριδικού (ψηφιακού και φυσικού) μηχανισμού εκπαίδευσης, ώστε επαγγελματίες διαφόρων κλάδων να μπορούν να αναπτύξουν δεξιότητες στις νέες τεχνολογίες και μεθόδους.
  2. Περιβάλλον Ιδεατής Ψηφιακής Ξενάγησης. Ψηφιακή πύλη μέσω της οποίας ένας ενδιαφερόμενος (επιχειρηματίας, υπάλληλος ή άλλος) μπορεί να έχει ελεγχόμενη πρόσβαση σε (α) τεχνολογικές εταιρείες και να έρθει σε ψηφιακή επαφή με τις τεχνολογίες τους, να εκπαιδευτεί στα εργαλεία που αναπτύσσουν (β) κύκλο καινοτομικών επιχειρήσεων στο τομέα τους (π.χ. τον αγροτικό με τις τεχνολογικές αναπτύξεις που θα γίνουν στο cluster), (γ) να υποβάλλει βιογραφικό και να ακολουθήσει την κατάλληλη διαδικασία συνεντεύξεων μέχρι την πρόσληψη, (δ) να δεχτεί εκπαίδευση και coaching.
icon
© 2023 Ten06
All Rights Reserved

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/emtclust/public_html/plugins/system/helix3/core/classes/Minifier.php on line 227