Τεχνολογίες για τη
Μεταποίηση και τη Βιομηχανία

eMTManufacturing

Οι Τεχνολογίες Πληροφορικής στην Μεταποίηση και Βιομηχανία στοχεύουν στην ολοκληρωμένη παρακολούθηση όλων των σταδίων παραγωγής (από την σύνδεση της παραγγελίας του πελάτη μέχρι την έγκαιρη παραγγελία των πρώτων υλών), την μεγιστοποίηση της απόδοσης όλων των πόρων (ανθρωπίνων και μηχανών), την μείωση κόστους, την εξασφάλιση της επιθυμητής ποιότητας σε όλα τα στάδια της εφοδιαστικής αλυσίδας καθώς και στην ασφάλεια του ανθρωπίνου δυναμικού και των εγκαταστάσεων.

Συνθέτοντας το industry4.0 στο eMT cluster χρησιμοποιούνται προηγμένες τεχνολογίες IoT, εξειδικευμένοι αισθητήρες, data warehouses, Business Intelligence, συστήματα διαχείρισης πόρων και υλικών (ERP, MRP, PMS κλπ.) για την αυτοματοποίηση της παραγωγής μέσα στο εργοστάσιο και την διασύνδεση με υφιστάμενα συστήματα ελέγχου και διαχείρισης λειτουργίας. 

Τεχνολογικές εταιρείες του eMT cluster

seems
Image

Δημιουργία ενός ολοκληρωμένου καινοτόμου μηχανισμού που συνδυάζει υποσυστήματα υποστήριξης παραγωγικών διαδικασιών μέσα σε μία μεταποιητική επιχείρηση/ βιομηχανία με αυτοματισμούς στα διάφορα στάδιά της, ώστε να παρέχει ολοκληρωμένη πληροφόρηση σχετικά με την εφοδιαστική αλυσίδα μέσα στο εργοστάσιο.
 

 

 

images/emt-icons-35-white.png  3ο χλμ Ξάνθης - Καβάλας, ΤΚ
   67100, Ξάνθη
images/emt-icons-32-white.png  +30 25410 83370
images/emt-icons-33-white.png  info@emtcluster.gr

 

 
© 2024 Ten06
All Rights Reserved
icon

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/emtclust/public_html/plugins/system/helix3/core/classes/Minifier.php on line 227