Κυριακή, 23 Ιανουαρίου 2022 10:31

Ολοκληρώθηκε το εκπαιδευτικό σεμινάριο για τα στελέχη του eMT cluster με εισηγητή τον κ. Γιάννη Καλογεράκη

Με αμείωτο ενδιαφέρον, τα μέλη της ομάδας του eMT cluster από το φορέα αρωγό του, την ena Σύμβουλοι Ανάπτυξης παρακολούθησαν το ανθρωποκεντρικό, βιωματικό σεμινάριο με τίτλο “Η νοοτροπία μου ορίζει το μέλλον μου” με εισηγητή τον κ. Γιάννη Καλογεράκη. 

Το διήμερο σεμινάριο πραγματοποιήθηκε στις 14 και 15 Ιανουαρίου, στα γραφεία της ena Σύμβουλοι Ανάπτυξης με κεντρικό θέμα τον καταλυτικό ρόλο της νοοτροπίας στην εξέλιξη της επαγγελματικής μας ζωής. Κατά τη διάρκεια του, οι συμμετέχοντες είχαν τη δυνατότητα να έρθουν σε επαφή με τις έννοιες της αποτελεσματικής επικοινωνίας, της ομαδικής συνεργασίας, της εταιρικής κουλτούρας, της αυτο-παρακίνησης, της συναισθηματικής και κοινωνικής νοημοσύνης στην εργασία.


Παράλληλα, δόθηκαν πρακτικές συμβουλές σχετικά με την επαγγελματική συμπεριφορά, τη δημιουργία επαγγελματικού κλίματος στην εργασία, αλλά και την υποστήριξη πελατών και πώληση υπηρεσιών με συνεργατικότητα και ποιότητα.


Εκ μέρους των εκπαιδευόμενων , θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και από αυτό το βήμα, για άλλη μια φορά, τον κ. Καλογεράκη για αυτή τη μοναδική, διαφορετική εμπειρία εκπαίδευσης καιενδυνάμωσης που προσέφερε στην ομάδα μας.

Διαβάστηκε 884 φορές

Πολυμέσα

 

 

 

 3ο χλμ Ξάνθης - Καβάλας, ΤΚ
   67100, Ξάνθη
 +30 25410 83370
 info@emtcluster.gr

 

 
© 2023 Ten06
All Rights Reserved
icon

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/emtclust/public_html/plugins/system/helix3/core/classes/Minifier.php on line 227